Private label cosmetica

Op zoek naar jouw private label in rinse-off cosmetica? Vipack helpt bij de ontwikkeling, productie en levering. Samen gaan we voor een ijzersterk (huis)merk.

Private label cosmetica

Wat is private label cosmetica?

Cosmetica omvat alle producten voor persoonlijke verzorging. De meesten denken direct aan make-up of parfum, maar ook handzeep, shampoo, crèmespoeling en badproducten behoren tot cosmetica. Bij private label cosmetica wordt een product geproduceerd door een fabrikant en op de markt gebracht door een retailer onder een eigen merknaam. Deze private labels vind je doorgaans terug als huismerk bij grote retailers, vaak tegen lagere prijzen en van betere kwaliteit. 

VOORDELEN VAN

Je eigen private label cosmetica

Steeds meer consumenten hechten waarde aan persoonlijke verzorging. Het is daarom niet zo gek dat de cosmeticamarkt booming is. Er komen steeds meer producten die het lichaam reinigen, corrigeren, beschermen en parfumeren. De opkomst van zoveel verschillende cosmetische producten en bijbehorende merken maakt het noodzakelijk om onderscheidend te blijven in de markt, iets dat je met een private label eenvoudig kunt bereiken.

Bij Vipack ontwikkelen, produceren en leveren we private label cosmetica. We richten ons uitsluitend op rinse-off producten. Dit is een vorm van cosmetica waarbij huid en haar wordt gereinigd, maar waarbij het product na gebruik wordt afgespoeld (rinsed off). Denk aan handzeep, shampoo, crèmespoeling en badproducten. Mede door de jarenlange ervaring, goede deals met grondstoffenleveranciers en efficiënte productieprocessen blijven onze prijzen laag en de kwaliteit hoog.

In 6 stappen jouw private label cosmetica

Benieuwd hoe het proces in zijn werk gaat? We leggen het graag aan je uit.

1) Eerste kennismaking

Samen stellen we jouw functionele eisen vast en adviseren we in de mogelijkheden.

2) Ontwikkeling in het lab

We ontwikkelen een uniek recept die voldoet aan jouw kleur- en geurwensen.

3) Passende verpakking

Een flacon passend bij het product en in lijn met de huisstijl, daar streven we naar.

4) De productie

We mengen het recept, verpompen en vullen daarna het gewenste aantal producten.

5) Snelle levering

Onze magazijnmedewerkers zetten de producten klaar, de vrachtwagens worden gevuld en de chauffeur is klaar voor vertrek.

6) Assortiment onderhoud

Van tijd tot tijd reflecteren we op de samenwerking en bekijken we of jouw private label toe is aan vernieuwing.

Succescijfers

Zeggen meer dan duizend woorden. 

0 %
Gerecyclede verpakkingen
0
Biologische private label cosmeticalijnen
0
Landen actief
0 %
Gerecyclede verpakkingen
0
Biologische cosmeticalijnen
0
Landen actief
0 +
Gerecyclede verpakkingen
0
Biologische cosmeticalijnen
0
Landen actief

Waarom Vipack?

Bij Vipack geloven we dat elke retailer zijn eigen private label in vloeibare was- en reinigingsmiddelen of rinse-off cosmetica kan opzetten. Met behulp van onze kennen en kunnen, productie- en inpakmachines, logistieke vooruitgang en mankracht zijn wij de geschikte partner. Vipack biedt:

Vipack lab

Certificering

Onze expertise en betrouwbaarheid zijn terug te zien in de certificeringen.

Klaar voor jouw private label?

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen bij het opzetten van private label(s) in cosmetica of andere vloeibare was- en reinigingsmiddelen? Laten we kennismaken. Dat kan bij ons in Kerkrade, bij jou op kantoor of via Microsoft Teams.

En bespreek de mogelijkheden.

Vipack huismerk cosmetica support