Onze aanpak

Van wasmiddel tot desinfectans. Van allesreiniger tot wasverzachter. Wij ontwikkelen, produceren en leveren ijzersterke private label producten in vloeibare was- en reinigingsmiddelen. Hoe we dat doen, lees je hier. 

Jouw eisen

We zetten onze knowhow in, maar houden ons altijd aan jouw functionele eisen en wet- en regelgeving.

All-in service

We ontwikkelen het recept, verzorgen de verpakking, produceren en leveren.

Gratis advies

Naast de ontwikkeling en productie, adviseren we over passende productassortimenten.

Inzicht in het proces

Je wilt een private label in vloeibare was- of reinigingsmiddelen. Je zoekt een geschikte partner en bent bij ons terecht gekomen. Maar voordat je overgaat tot contact, wil je inzicht in onze aanpak. Terecht, vinden wij. Daarom geven we graag inzicht in hoe we te werk gaan.

Stap één

Kennismaking

Of je nu op zoek bent naar één product of een volledig assortiment in private label was- en reinigingsmiddelen, het begint met een kennismaking. Samen inventariseren we jouw wensen, behoeften en functionele eisen. We verdiepen ons in jouw organisatie en adviseren daarna in de mogelijkheden. En dat doen we geheel vrijblijvend.

Vipack onze aanpak kennismaking
Private label ontwikkeling in het lab

Stap twee

Ontwikkeling in het lab

Heb je de knoop doorgehakt en ga je met ons aan de slag, dan beginnen we met de ontwikkeling van het receptuur. Onze laboranten gaan het lab in en ontwikkelen een unieke formule. Tevreden? Dan laten we deze testen door derden. Nog even bijstellen en dan … voilà. Jouw unieke recept, klaar voor gebruik.

Stap drie

Stijlvolle verpakking

De verpakking is van cruciaal belang voor de uitstraling en marktwaarde van jouw product. Daarom besteden we aandacht aan de ontwikkeling van flacons, bijpassende sluitingen en het designen van etiketten, bedrukkingen of sleeves. Dit doen we zelf. In onze eigen fabriek en designstudio. Doe je dit liever zelf? Dat kan natuurlijk ook. Pas als de verpakking aan alle gestelde eisen voldoet en jij tevreden bent, beginnen we met de productie.

Private label verpakking
Private label productie

Stap vier

Razendsnelle productie

Ready. Set. Go. We produceren razendsnel liters van jouw unieke formule in onze mengtanks, sluiten ze aan op de productielijnen en daarna vliegen de flessen door onze productie- en inpakmachines. Eenmaal afgevuld worden jouw producten op de pallets geplaatst, verpakt in folie en veilig bewaard in ons magazijn.

Stap vijf

Op naar de klant

Jij plaatst de bestelling, onze magazijnmedewerkers zetten de producten klaar en de vrachtwagens worden op het afgesproken tijdstip geladen. Doordat we gebruik maken van de meest efficiënte voorraadbeheer- en logistieke systemen worden jouw producten snel geleverd bij jouw verkooppunten. In de tussentijd zorgen we voor voorraad. Zo kunnen we bij de volgende bestelling snel schakelen en vlot leveren. Elke bestelling opnieuw.

Vipack transport
Assortiment onderhoud private label

Stap zes

Assortiment onderhoud en evaluatie

Het onderhouden van een private label is een doorlopend proces. Daarom reflecteren we van tijd tot tijd op de samenwerking en evalueren we gezamenlijk of jouw private label toe is aan vernieuwing. Denk aan een aanpassing in het receptuur of een vernieuwd design. Zo zorgen we ervoor dat jouw private label ijzersterk is, maar ook blijft.

Overtuigd en klaar voor jouw private label?