Volledig private label assortiment

Ben je op zoek naar een private label assortiment in was- of reinigingsmiddel? Vipack helpt bij de ontwikkeling, productie en levering van jouw toekomstige uitblinkers.

Private label assortiment

First things first: Wat is een private label assortiment?

Bij een private label assortiment worden verschillende producten ontwikkelt, geproduceerd en geleverd door een fabrikant en op de markt gebracht door een retailer onder een eigen merknaam. Vaak zie je private labels terug als huismerken. Een sterk huismerk zorgt ervoor dat je als retailer onderscheidend bent. Het geeft je namelijk een USP ten opzichte van concurrenten, wat een reden kan zijn om bij jou te consumeren.

VOORDELEN VAN

Je eigen private label assortiment

De meeste A-merken zijn tegenwoordig bij bijna elke retailer te vinden, maar een sterk huismerk … dat is er niet altijd. Een goed private label assortiment is daarom een waardevolle toevoeging. Het kan de doorslag zijn voor consumenten om bij jouw retailketen te consumeren. Je bepaalt zelf de functionele eisen, de geur en kleur, de verpakking én hebt controle over prijzen en marktintroductie. 

Bij Vipack zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en leveren van private label was- en reinigingsmiddelen. Mede door de jarenlange ervaring, goede deals met grondstoffenleveranciers en onze efficiënte productieprocessen bieden we gunstige prijs-kwaliteitverhoudingen. Niet zo gek dus dat veel van onze producten hoog in rangorde staan bij “Beste uit de test” van de Consumentenbond.

In 6 stappen jouw eigen private label assortiment

Het begint bij een kennismaking en eindigt bij de levering, maar hoe ziet de rest van het proces eruit? 

1) Eerste kennismaking

Tijdens de kennismaking brengen we jouw wensen en functionele eisen in kaart en adviseren we in de mogelijkheden.

2) Ontwikkeling in het lab

Onze laboranten ontwikkelen voor elk product een kwalitatief hoogstaand recept. Deze worden getest door derden en goedgekeurd door jou.

3) Passende verpakking

Samen kiezen we verpakkingen die past bij de gebruikershoeveelheden en qua design in lijn zijn met de rest van het assortiment.

4) De productie

We mengen het recept in onze mengmachines, verpompen liters naar onze afvulmachines en vullen het gewenste aantal flacons.

5) Snelle levering

We zorgen ervoor dat jouw producten op voorraad zijn. Plaatst jij de bestelling? Dan worden de vrachtwagens gevuld en staat de chauffeur klaar voor vertrek.

6) Assortiment onderhoud

Samen reflecteren we op de samenwerking en bekijken we of jouw assortiment toe is aan vernieuwing.

Succescijfers

Waar we trots op zijn.

0 +
Producten geleverd per jaar
0 +
Toonaangevende retailklanten
0 +
Producten beste uit de test van de Consumentenbond
0 +
Producten geleverd per maand
0 +
Toonaangevende retailklanten
0 +
Producten beste uit de test van de Consumentenbond
0 +
Producten geleverd per maand
0 +
Toonaangevende retailklanten
0 +
Producten beste uit de test van de Consumentenbond

Waarom Vipack?

Bij Vipack geloven we dat elke retailer zijn eigen private label in vloeibare was- en reinigingsmiddelen kan opzetten. Met behulp van onze expertise, jarenlange ervaring, efficiënte productieproces en mankracht zijn wij de geschikte partner. Vipack biedt:

Private label productie

Certificeringen

We beschikken over ISO 9001, ISO 14001 en EU Ecolabel, maar ook over andere (boven)wettelijke certificeringen.

Klaar voor jouw private label?

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen bij het opzetten van private label(s) in vloeibare was- of reinigingsmiddelen? Laten we kennismaken. Dat kan bij ons in Kerkrade, bij jou op kantoor of via Microsoft Teams.

En bespreek de mogelijkheden.

Vipack René Richters