Private label afwasmiddel

Op deze pagina vind je alles over private label afwasmiddel én lees je hoe wij je kunnen helpen bij het opzetten van jouw huismerk.

Private label afwasmiddel

Wat is private label afwasmiddel?

Een private label is een concept waarbij producten geproduceerd worden door een fabrikant en op de markt worden gebracht door een retailer onder een eigen merknaam. Wil jij je eigen private label afwasmiddel introduceren? Dan kan Vipack de ontwikkeling, productie en levering voor jou regelen. Het product wordt vervolgens door jou als retailer op de markt gebracht, uiteraard onder je eigen merknaam.

VOORDELEN VAN

Je eigen private label afwasmiddel

Of je nou op zoek bent naar een eigen huismerk afwasmiddel of je huidige productassortiment wilt uitbreiden: een private label afwasmiddel is een goede keus. Afwasmiddel is namelijk een gewild product voor huishoudens. Vroeger, nu en in de toekomst. De grote vraag en relatief goedkope inkoop van grondstoffen zorgen voor aantrekkelijke prijzen. Je kunt vervolgens zelf de marges bepalen waarmee je de klant overtuigt om bij jouw retailketen te consumeren. 

Bij Vipack ontwikkelen, produceren en leveren we private label afwasmiddel. En dat doen we al jaren. Mede door deze jarenlange ervaring fabriceren we private label afwasmiddel met gunstige prijs-kwaliteitverhoudingen. Dit maakt het lastig voor concurrenten om vergelijkbare producten te maken in dezelfde prijscategorie. Zo wordt jouw afwasmiddel onderscheidend in de markt en gaan we samen voor een ijzersterk product. 

In 6 stappen jouw private label afwasmiddel

Benieuwd hoe het proces in zijn werk gaat? We leggen het graag aan je uit. 

1) Een eerste kennismaking

Het begint met een eerste kennismaking. Samen brengen we jouw wensen, behoeften en functionele eisen in kaart.

2) Ontwikkeling in lab

Onze laboranten ontwikkelen jouw unieke formule in het laboratorium. Daarna laten we alles testen door derden.

3) Stijlvolle verpakking

We ontwikkelen een passende verpakking. Pas als de verpakking aan alle gestelde eisen voldoet, starten we met produceren.

4) De productie

We mengen, verpompen en vullen daarna razendsnel de gewenste hoeveelheid flacons van jouw private label afwasmiddel.

5) Snelle levering

Jij plaatst de bestelling, onze magazijnmedewerkers zetten de producten klaar, de vrachtwagens worden gevuld en de chauffeur is klaar voor vertrek.

6) Assortiment onderhoud

Van tijd tot tijd reflecteren we op de samenwerking en bekijken we of jouw private label toe is aan vernieuwing.

Productiecijfers

Ze liegen er niet om.

0 +
Partnerschappen met toonaangevende retailers
0 +
Verschillende afwasmiddelen
0 +
Succesvolle eindproducten
0 +
Partnerschappen met toonaangevende retailers
0 +
Verschillende afwasmiddelen
0 +
Succesvolle private labels gerealiseerd
0 +
Partnerschappen met toonaangevende retailers
0 +
Verschillende afwasmiddelen
0 +
Succesvolle private labels gerealiseerd

Waarom Vipack?

Bij Vipack geloven we dat elke retailer zijn eigen private label in vloeibare was- en reinigingsmiddelen kan opzetten. Met behulp van onze expertise, jarenlange ervaring, productie- en inpakmachines, vrachtwagens en mankracht zijn wij de geschikte private label partner. Vipack biedt:

Ontwikkeling private label

Certificering

Onze expertise en betrouwbaarheid zijn terug te zien in onze certificeringen. Zo beschikken we over IFS, ISO 9001, ISO 14001 en EU Ecolabel, maar ook over andere wettelijke certificeringen.

Klaar voor jouw private label?

Nieuwsgierig hoe we jouw organisatie kunnen helpen bij het opzetten van private label(s) in afwasmiddel of andere vloeibare was- en reinigingsmiddelen? Laten we kennismaken. Dat kan bij ons in Kerkrade, bij jou op kantoor of via Microsoft Teams.

En bespreek de mogelijkheden.

Vipack product manager